Electra - Aannemersbedrijf Swiebel Den Haag

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Electra

wat doen wij


Elektra aanleggen en installeren

Swiebel Bouwservice kan uw woning voorzien van alle elektronische installaties binnen en buiten uw woning. Zij kunnen op professionele wijze al uw elektra aanleggen en installeren. Een goed elektronisch netwerk is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijf.
Bij ons weet u zeker dat alles tot in de perfectie wordt gerealiseerd.Tuin- en buitenverlichting

Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor het esthetische aspect van uw woning of bedrijf, is het belangrijk dat deze verlichting naar behoren werkt. Voor bedrijven plaatsen wij verlichting dat op beweging reageert. Vooral als u moet overwerken is het een prettige gedachte dat het licht aanspringt als u aankomt of weggaat. En voor uw tuinverlichting hebben wij diverse mooie, maar ook nuttige oplossingen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.Brandbeveiliging

Een goede brandbeveiliging waarborgt de veiligheid van uw huis of bedrijf. Vuur kan ontstaan zonder dat u hier erg in hebt, en voor u weet wat er precies gebeurt kan het helaas al te laat zijn. Dus voor uw bedrijf, huis, familie, werknemers en uzelf raden wij aan deze nodige brandbeveiliging door professionals te laten installeren. Wij kunnen u een goed werkend systeem leveren, zodat u zonder zorgen kunt leven en werken.


Inbraakbeveiliging

Met het oog op de verzekering, maar ook gewoon voor een persoonlijk veilig gevoel installeren wij op professionele wijze onze moderne inbraakbeveiliging systemen. Onderschat de waarde van uw huis of bedrijf niet, want dat doen degenen die bij u willen inbreken ook niet. Zorg er dus voor dat uw persoonlijke bezittingen of uw bedrijfsinboedel goed beveiligd is. Dan kunt u met een rustig gevoel de boel afsluiten met de wetenschap dat alles er nog is als u terugkomt.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu