Energetisch renoveren - Aannemersbedrijf Swiebel Den Haag

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Energetisch renoveren

wat doen wij

Energetisch Renoveren

Voor een goed woon- en leefklimaat in de toekomst is het belangrijk dat we vandaag duurzaam handelen. Dat vraagt onze constante aandacht en zorg voor duurzame woningen en een duurzame woonomgeving. Door een strategische aanpak van het onderhoud van uw vastgoed en het toepassen van duurzame producten zorgen wij er voor dat uw vastgoed op lange termijn rendeert, waardoor de woonlasten verminderen. Zo blijven de woonlasten betaalbaar.

De woonlasten zijn in Nederland relatief hoog.
De toenemende energielasten zijn ook van invloed op de woonlasten van huurders of andere gebruikers.
Swiebel Bouwservice is uw partner op het gebied van energetisch renoveren.
Door slim te renoveren kunnen wij door extra isoleren, betere installaties en/of de toepassing van duurzame energie uw gebouw naar een hoger energielabel brengen.
Door het energielabel van uw onroerend goed te verhogen nemen de energiekosten af.
Wij passen, waar mogelijk, duurzaam gefabriceerde producten toe. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

Het energieprestatiecertificaat is verplicht voor elke verkoop.
We zijn ervan overtuigd dat het binnenkort zelfs een essentieel onderdeel zal vormen van de onderhandelingen tussen verkopers en kopers.
En dit zowel uit ecologische overwegingen, omdat het energiecertificaat (in Walloniƫ en Brussel) ook de CO2-uitstoot van het pand aangeeft, maar ook uit economische overwegingen omdat de energieprijzen een dergelijk hoog niveau bereiken, dat een investering in energetisch renoveren zichzelf terugverdient

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu