Gipsplaatverwerking - Aannemersbedrijf Swiebel Den Haag

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gipsplaatverwerking

wat doen wij

Gipsplaatverwerking /pleisterdragers

Het plaatsen van wanden, het prepareren van togen en het omkleden van binten. Ook het aanbrengen van brandvertragende constructies met stucanet, steengaas of gipsplaat behoren tot onze werkzaamheden.


Pleisterdragers zijn materialen die gebruikt worden om onregelmatige oppervlaktes te bepleisteren. Het kan gaan om holle en bolle vormen, en ook voor plafonds en schuine daken. EF NV gebruikt de topmerken Stucanet en Gyplat en knauf om zelfs de meest onmogelijke oppervlaktes perfect egaal en recht te pleisteren, met garantie op meesterlijke afwerking.

Stucanet

Stucanet is een een buigbaar materiaal dat enerzijds gebruikt wordt om holle en bolle vormen in stucwerk te maken, en anderzijds om rechte muren en plafonds mee te pleisteren . Wij gebruiken het ook vaak voor moeilijke dakdelen, waarbij het draadraster bevestigd wordt aan een houtskelet of gelijkaardige structuur.
Stucanet bestaat uit een draadpaneel van verzinkte of RVS staaldraden, al dan niet voorzien van absorberend karton of waterdicht bitumen papier op de achterzijde. Je kan er dus echt elke gewenste vorm me maken. Het vochtabsorberende karton met perforaties in maakt het mogelijk dat mortel zich rond de staaldraden hecht.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu