Houtrot Herstel - Aannemersbedrijf Swiebel Den Haag

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Houtrot Herstel

wat doen wij

Houtrotherstel

Meestal is bij houtrotschade een totale vervanging van de kozijnen niet noodzakelijk. Met een professioneel houtrenovatie systeem is een volwaardig herstel mogelijk en altijd goedkoper dan totale vervanging. Vaak is meer dan 90 % van de kozijnen nog in goede staat. Ook kan bestaand glas vaak gehandhaafd blijven en is er geen herstel nodig aan de binnenkant van de woning.

De Sigma Flexidur houtrenovatiespecialist

Swiebel Bouwservice kan u helpen bij het herstellen van houtrot. Wij kunnen alle soorten houtrot behandelen, klein en groot. Verder geven wij graag antwoord op al u vragen.

Werkwijze

Wanneer u beslist met Swiebel Bouwservice in zee te gaan komen wij langs om de schade te bekijken. U ontvangt vervolgens een offerte van ons met een behandelplan. Wij delen onze diensten op in drie soorten. Welk soort wij u adviseren ligt aan de grootte van de schade:

- Kleine reparaties
- Deel vervangingen (bij grote schade)
- Complete vervangingen (bij niet te herstellen schade)

Swiebel Bouwservice werkt bij het herstellen van houtrot met , Flexidur van Sigma coatings . Hiervoor zijn wij gecertificeerd.

Effectief afrekenen met álle houtproblemen.

Gegarandeerd houtherstel heeft nu een naam: Sigma Flexidur is het nieuwe toonaangevende reparatiesysteem voor effectief en duurzaam houtherstel in álle jaargetijden. Van kleine reparaties tot en met deelvervanging en het afdichten van open houtverbindingen en scheuren.
Sigma Flexidur rekent voor eens en altijd af met houtrot en andere houtproblemen

Sigma Flexidur is gemáákt voor effectief en en efficiënt reparatiewerk. U kunt het systeem het hele jaar door probleemloos toepassen: 's zomers tot 30°C en 's winters zelfs al vanaf 0°C! De producten laten zich snel en gemakkelijk verwerken. En oplosmiddelen zitten er niet in, dus u kunt ze volkomen veilig gebruiken. Het resultaat? Ronduit perfect: een duurzame en blijvend elastische reparatie die krimp- en zwelgedrag tot in de lengte jaren soepel opvangt.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu